بازدید مسئولان امور دانشجویی استان از مرکز بیت الهدی آمل
اندرامی کارشناس مسئول و سهرابی کارشناس امور دانشجویی دانشگاه فرهنگیان مازندران از بخش های مختلف خدمات رسانی شامل آشپزخانه، سلف مرکزی و انبار مواد غذایی مرکز بیت الهدی آمل بازدید کردند.
در جریان این بازدید، روند تهیه و توزیع غذا، رعایت استانداردهای بهداشتی، کیفیت مواد اولیه و نحوه ذخیرهسازی اقلام در انبار مورد بررسی دقیق قرار گرفت. مسئولان استان ضمن گفتوگو با کارکنان، بر اهمیت ارتقای کیفیت تغذیه دانشجویان و بهبود فرآیندهای پشتیبانی تأکید کردند.
همچنین در این بازدید، پیشنهادهایی برای بهینهسازی تجهیزات آشپزخانه، مدیریت بهتر موجودی انبار و افزایش سرعت ارائه خدمات در سلف ارائه شد. در پایان نیز مقرر گردید گزارشی جامع از نیازها و اولویتهای ارتقای خدمات رفاهی دانشجویان تهیه و جهت پیگیری به اداره کل امور دانشجویی استان ارسال شود.