برگزاری جشنواره غذای سالم ایرانی( سنتی ، بومی ، محلی )
به منظور دستیابی به هدف آشنایی دانشجو معلمان با انواع غذاهای سالم ایرانی و اشاعه فرهنگ استفاده از محصولات بومی و محلی و همچنین ایجاد حس رقابت سالم و افزایش روحیه نشاط و شادابی در بین آنان، اداره کل برنامه ریزی، خدمات و رفاه دانشجویی، معاونت امور دانشجویی به استناد نمایه برنامه عملیاتی سال 1400 و با رعایت موارد ذیل در نظر دارد " جشنواره غذای سالم ایرانی ( سنتی ، بومی و محلی ) " را مطابق زمان بندی پیش بینی شده دردستور العمل اجرایی برگزار نماید :
1-این جشنواره در سه مرحله ( مرحله اول : پردیس ها / مراکز – مرحله دوم : استانی – مرحله سوم : کشوری ) برگزار خواهد شد .
2- مرحله اول این جشنواره به صورت مجازی و مراحل دوم و سوم به صورت حضوری و مطابق زمان بندی مشخص شده در دستورالعمل ( پیوست ) برگزارخواهد شد .
دستورالعمل
هر شرکت کننده دو فیلم 3 الی 5 دقیقه ای با حجم حداکثر 150 مگابایت تهیه کرده و مطابق
الگوی زیر به صورت آفلاین بارگذاری نماید .
فیلم اول :
الف) معرفی کامل دانشجو معلم: نام و نام خانوادگی ، رشننته تحصیلی ، ترم و محل تحصیل
) دوربین به گونه ای تنظیم شود که تصویر شرکت کننده واضح و قابل شناسایی باشد (
ب: معرفی نام غذا ، تصویر مواد اولیه و توضیح در خصوص آنها
فیلم دوم :
الف) بیان خلاصه ای از روش پخت و ضبط ویدئو کوتاه از نحوه پخت
ب) تصویر نهایی غذا به همراه بیان چکیده ای از ارزش غذایی و فواید مصرف آن در بهبود و تقویت سیستم ایمنی بدن و سایر توضیحات ضروری و مرتبط
حفظ شئونات اسلامی حین انجام کار الزامی است .
زمان ثبت نام 15 الی 20 آذر 1400
دانشجویان عزیز جهت کسب اطلاعات بیشتر و دریافت لینک ثبت نام به کانال های اطلاع رسانی مربوط به پردیس یا مراکز خود مراجعه نمایند.
امور دانشجویی دانشگاه فرهنگیان مازندران