مدیریت امورپردیس های استان مازندران

برگزاری جشنواره غذای سالم ایرانی( سنتی ، بومی ، محلی )

  به منظور دستیابی به هدف آشنایی دانشجو معلمان با انواع غذاهای سالم ایرانی و اشاعه فرهنگ استفاده از محصولات بومی و محلی و همچنین ایجاد حس رقابت سالم و افزایش روحیه نشاط و شادابی در بین آنان، اداره کل برنامه ریزی، خدمات و رفاه دانشجویی،  معاونت امور دانشجویی به استناد نمایه برنامه عملیاتی سال 1400 و با رعایت موارد ذیل در نظر دارد " جشنواره غذای سالم ایرانی ( سنتی ، بومی و محلی ) " را مطابق    زمان بندی پیش بینی شده دردستور العمل اجرایی برگزار نماید : 

1-این جشنواره در سه مرحله ( مرحله اول : پردیس ها / مراکز – مرحله دوم : استانی – مرحله سوم : کشوری ) برگزار خواهد شد .  

2- مرحله اول این جشنواره به صورت مجازی و مراحل دوم و سوم  به صورت حضوری و مطابق  زمان بندی مشخص شده در دستورالعمل ( پیوست ) برگزارخواهد شد .

دستورالعمل

هر شرکت کننده دو فیلم 3 الی 5 دقیقه ای  با حجم حداکثر 150 مگابایت  تهیه کرده و مطابق

الگوی زیر به صورت آفلاین بارگذاری نماید .

 فیلم اول :

الف) معرفی کامل دانشجو معلم:  نام و نام خانوادگی ، رشننته تحصیلی ، ترم و محل تحصیل

) دوربین به گونه ای تنظیم شود که تصویر شرکت کننده واضح و قابل شناسایی باشد (

ب: معرفی نام غذا ، تصویر مواد اولیه و توضیح در خصوص آنها

فیلم دوم :

الف) بیان خلاصه ای از روش پخت و ضبط ویدئو کوتاه از نحوه پخت

ب) تصویر نهایی غذا به همراه بیان چکیده ای از ارزش غذایی و فواید مصرف آن در بهبود و تقویت سیستم ایمنی بدن و سایر توضیحات ضروری و مرتبط

حفظ شئونات اسلامی حین انجام کار الزامی است .

زمان ثبت نام 15 الی 20 آذر 1400

دانشجویان عزیز جهت کسب اطلاعات بیشتر و دریافت لینک ثبت نام به کانال های اطلاع رسانی مربوط به پردیس یا مراکز خود مراجعه نمایند.

 

      امور دانشجویی دانشگاه فرهنگیان مازندران